foto: UGC / - FOTO: UGC
19/11/2022 u 13:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rukometni savez: Čarter s navijačima iz Podgorice za Ljubljanu pod znakom pitanja

Savez ovu priliku koristi da apeluje na Aerodrome Crne Gore da ulože dodatne napore kako bi izašli u susret i omogućili da što veći broj navijača podrži „lavice“ u nedjelju u borbi za bronzanu medalju, saopštili su iz RSCG

Jedan od sponzora Rukometnog saveza Crne Gore planirao je da organizuje čarter za Ljubljanu kako bi navijači Crne Gore pratili posljednji takmičarski dan na Evropskom prvenstvu, na kome se “lavice” bore za treće mjesto. Međutim, kako se radi o kasnom večernjem letu iz Aerodroma Crne Gore im je rečeno da je krajnji dozvoljeni termin za slijetanje aviona 23 sata.

- Predstavnici kompanije koja planira da organizuje čarter u više navrata dali su garancije za pokrivanje dodatnih troškova izazvanih kasnim slijetanjem aviona na aerodrom u Podgorici, a iz uprave Aerodroma opet su dobili negativan odgovor, uz obrazloženje da slijetanje ipak, neće biti omogućeno nakon 23 sata. Savez ovu priliku koristi da apeluje na Aerodrome Crne Gore da ulože dodatne napore kako bi izašli u susret i omogućili da što veći broj navijača podrži „lavice“ u nedjelju u borbi za bronzanu medalju - saopštili su iz RSCG. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:17