Siguran start Alkarasa / EPA-EFE-JUANJO MARTIN
26/04/2024 u 17:49 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Alkaras lako sa Ševčenkom

Španac se plasirao u treće kolo mastersa u Madridu

Treći teniser svijeta Španac Karlos Alkaras uspješno je krenuo u odbranu titule na mastersu u Madridu. U meču drugog kola Alkaras je lako savladao Kazahstanca Aleksandera Ševčenka – 6:2, 6:1 za sat i devet minuta.

Rival Alkarasu koji je zbog povrede propustio masters u Monte Karlu i turnir serije 500 u Barseloni u trećem kolu će biti Brazilac Tijago Sejbot Vild koji je sa dva puta po 6:4 pobijedio Italijana Lorenca Musetija.

Uspješnu premijeru imao je i Rus Andrej Rubljov, koji je slavio pobjedu nakon 50 dana i meča sa Endijem Marejem u Indijan Velsu. Pred osmim teniserom svijeta koji je nagovijestio izlazak iz krize je poklekao Argentinac Fakundo Bagnis - 6:1, 6:4.

Na turniru teniserki uspješne su bile Bjeloruskinja Arina Sabelenka i Kazahstanka Elena Ribakina, uz Poljakinju Igu Švjontek glavne favoritkinje za titulu. Sabalenka je u tri seta bila bolja od Poljakinje Magde Linet - 6:4, 3:6, 6:3, dok je Ribakina koja je prošle nedjelje osvojila titulu u Štutgartu nadigrala Italijanku Lusiu Bronzeti sa 6:4, 6:3 i potvrdila dobru formu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:57