Karlos Alkaras / EPA-EFE-JOHN G. MABANGLO
15/03/2024 u 10:52 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alkaras nakon invazije pčela razbio Zvereva

ŠPanac zakazao polufinalni okršaj protiv Janika Sinera

Invazija pčela na terenu prekinula je već u drugom gemu meč Karlosa Alkarasa i Aleksandera Zvereva na mastersu u Indijan Velsu, a kada je nakon skoro dvočasovne pauze nastavljen Španac je dominirao i revanširao se Njemcu za poraz na Australijan openu - 6:3, 6:1.

Tako je Alkaras u polufinalu zakazao duel protiv Janika Sinera i imaće šansu protiv nepobjedivog Italijana u ovoj sezoni, jer nakon lošeg početka sezone u Kalifornijskoj pustinji ponovo igra sjajan tenis.

- Zaista sam zadovoljan kako igram. To kako koristim teren važno je za moju igru, da protivnik ne zna šta sledeće dolazi - kaže Alkaras.

U drugom polufinalu snage će odmjeritи Rus Danil Medvedev i Amerikanac Tomi Pol.

Medvedev je nadigrao Danca Holgera Runea 7:5, 6:4, dok je Pol drugo masters polufinale izborio pobjedom u tri seta protiv Norvežanina Kaspera Ruda - 6:2, 1:6, 6:3.

Na ženskom turniru prvo polufinale zakazale su prva teniserka sviјeta Poljakinja Iga Švјontek i Ukraјinka Marta Kostјuk. Švјontek јe dobila prvi set sa 6:4 protiv Karoline Vozniјacki i povela u drugom setu sa 1:0 nakon čega јoј јe Dankinja predala meč, dok јe Kostјuk, 32. igračica na VTA listi sa 6:0, 7:5 savladala Ruskinju Anastasiјu Potapovu.

O drugoj finalistkinji odlučivaće Amerikanka Koko Gof i Grkinja Marija Sakari. Gof je sa 6:4, 6:3 dobila Kineskinju Juan, dok je Sakari nakon preokreta bila bolja od Amerikanke Eme Navaro - 5:7, 6:2, 6:4.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 12:47