Богдан Обрадовић и Новак Ђоковић / Фото: Андреј Цукић/ЕПА
15/07/2021 u 16:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бивши селектор Србије: Исти ликови на турнирима прозивају Новака, прије тога се напију да лакше одраде посао

Некадашњи селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић изнио је пар непознатих детаља везаних за Новака Ђоковића

Обрадовић је у разговору за "Мондо" открио да постоје људи коју на турнирима намјерно провоцирају српског тенисера.

- Увијек су то исти ликови на турнирима коjи прозиваjу Новака. Они су ту намјерно стављени, а прије меча су се прилично напили пива да би лакше одрадили посао. Новак зна по сваком турниру све те ликове. Они их понекад промијене, али све су то исти провокатори. Врло интересантно, ријетко испровоцираjу Рафу, а никада Роџера. Али, Новака редовно! Видио сам jа те ликове знам их, боримо се са тим годинама, али Новак нема проблема са тим - рекао jе Обрадовић.

Обрадовић се налази у Шангаjу гдје тренира неке нове тениске наде за коjе каже да у њима препознаjе таленат коjи jе у млађим данима имао и први рекет свијета. Тако се присјетио млађих дана наjбољег на свијету када му jе прогнозирао владавину бијелим спортом.

- Постоjи и крунски свједок. Радио сам интервjу када jе Новак имао 13 година. Jа сам био на УС опену са Зимоњићем коjи jе тада играо дубл. Давао сам интервjу везан за српски тенис и Ненада, а онда сам на краjу интервjуа рекао да имамо клинца у Београду коjи се зове Новак Ђоковић и за неколико година освоjиће УС опен - прогнозирао jе Обрадовић, а испунио Ђоковић 2011. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:07