/ -FOTO: INSTAGRAM/HOLGERRUNE
19/10/2023 u 14:18 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Boris Beker novi trener Holgera Runea

Holger je jedan od najboljih mladih igrača na svijetu. Moja ambicija je da pronađem ono najbolje od njega - izjavio je legendarni Njemac

Legendarni njemački teniser Boris Beker vratio se tenisu i u narednom periodu će kao trener sarađivati sa talentovanim Dancem Holgerom Runeom. Ovu informaciju Beker je i zvanično potvrdio, uz napomenu da je saradnja dogovorena do kraja godine, posle čega će obaviti novi razgovor da li će i u 2024. godini raditi zajedno.

-Mogu da potvrdim da sam trener Holgera Runea. Holger je neobrađeni dijamant koga treba “izbrusiti”. Sviđaju mi se njegovi emotivni izlivi. Trenirao sam ranije Novaka Đokovića, koji ponekad nije bio sasvim svoj na terenu. Ali to je dozvoljeno…  Holger je jedan od najboljih mladih igrača na svijetu. Moja ambicija je da pronađem ono najbolje od njega - izjavio je Beker, a preneo Eurosport.

Kao što je poznato, Beker je od početka 2014. godine tri sezone trenirao Novaka Đokovića i za to vrijeme srpski teniser je osvojio šest grend slem trofeja i čak 14 mastersa. Rune je trenutno šesti na ATP listi, ali ima loše rezultate u drugom dijelu sezone, otkako je povrijedio leđa posle Vimbldona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 14:59