Роџер Федерер / - WIKIPEDIA
06/06/2021 u 18:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Федерер се повукао са Ролан Гароса!

Швајцарац је још после побједе над Домиником Кепфером у трећем колу наговијестио да би могао да се повуче са турнира

Швајцарски тенисер Роџер Федерер неће наставити учешће на Ролан Гаросу, саопштили су организатори другог гренд слема у сезони.

„После разговора са мојим тимом, одлучио сам да је потребно да се повучем са Ролан Гароса данас. После двије операције кољена и више од годину дана опоравка, важно је да слушам своје тијело и не оптерећујем се превише. Одушевљен сам што сам одиграо три меча. Нема бољег осјећаја него када сам на терену“, поручио је Федерер.

Швајцарац је још после побједе над Домиником Кепфером у трећем колу наговијестио да би могао да се повуче са турнира. Претходно је савладао и Марина Чилића и Дениса Истомина.

„Жао нам је што се Роџер повукао, јер је у суботу увече пружио невјероватну борбу. Сви смо били одушевљени што се Роџер вратио у Париз. Желимо му све најбоље до краја сезоне“, рекао је директор турнира Ги Форже.

У четвртом колу Федерер је требало да игра против деветог носиоца Матеа Беретинија, који је већ сада прошао у четвртфинале. Италијан чека побједника дуела Ђоковић – Музети.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:09