Миомир Кецмановић / - Фото: Твитер
30/03/2022 u 09:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кецмановић савладао шампиона Индијан Велса и пласирао се у четвртфинале Мајамија

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се ноћас у четвртфинале мастерса у Маjамиjу, пошто jе побиједио домаћег тенисера Теjлора Фрица са 3:6, 6:1, 6:4

Кецмановић, 48. тенисер свијета, jе до побједе над 13. играчем свијета дошао за два сата и шест минута.

Jедини бреjк у првом сету виђен jе у осмом гему, а њега jе направио амерички играч, коjи jе затим искористио прву сет лопту.

Српски играч jе у другом дијелу игре направио два бреjка, у другом и четвртом гему, што jе било довољно за изjедначење у сетовима.

Кецмановић jе одлучуjући сет почео са четири бреjк лопте, коjе ниjе реализовао, али jе кључни бреjк направио већ у трећем гему.

Двоjица тенисера су се 18. марта састала у четвртфиналу мастерса у Индиjан Велсу, када jе као побједник изашао Американац, коjи jе касниjе и освоjио титулу на том турниру.

Српски играч ће у четвртфиналу играти против Шпанца Карлоса Алкараса, 16. играча свијета, коjи jе са 7:5, 6:3 побиједио петог тенисера на АТП листи Грка Стефаноса Циципаса.

До четвртфинала jе дошао и бранилац титуле у Маjамиjу, Полjак Хуберт Хуркач, пошто jе савладао jужноафричког играча Лоjда Хариса са 7:6 (3), 6:2.

Хуркач ће у четвртфиналу играти против другог тенисера свијета Руса Данила Медведева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:26