Ник Кирјос / - Фото: Твитер
15/01/2022 u 12:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кирјос: Нервирају ме Надал и Циципас, Ђоковића не третирамо као људско биће

Аустралијски тенисер Ник Кирјос поново је стао у одбрану Новака Ђоковића

Иако је био један од његових највећих критичара, Кирјос већ данима подржава Новака који бије битку са аустралијским властима.

- Нервираjу ме људи као Циципас и Надал. Очигледно да сад сви имаjу мишљење. И то jе у реду. Само замислите како се Новак Ђоковић осјећа. И он jе човјек. Сви га третирамо као Новака Ђоковића, а не као људско биће. Замислите како се он сада осјећа. Вјероватно сада мало жели и подршке од нас других играча. А добиjа jе од мене!? Коjи ђаво... Сигуран сам да би Надал, да се нашао у сличноj ситуациjи, тражио од колега спортиста да га подрже. Викао би: „Помозите ми" - сликовит jе Кирjос.

Аустралијанац је открио да је у контакту са Новаком.

- Лично ме jе контактирао Новак посредстом Инстаграма. Написао ми jе: „Хвала што си уз мене“, jер ниjе очекивао да ћу баш jа изаћи у медиjе и рећи све што сам казао. Малтене се осјећа као ванземаљац, иако jе само човјек. Разумијем да Циципас има другачиjе погледе на j... вакцинациjу, да ће Надал рећи штагод, за Мареjа су ионако сви знали да ће изjавити то што jе изговорио,, али jа се питам гдје jе подршка. Кад сам први пут подржао Новака, добио сам „милион“ порука у стилу: „Како можеш?“. Свима сам одговорио да га разумијем. Кад ме питаjу како се осјећам, узвратим – посрамљено. Сра...

Затим jе уживо прочитао дио Ђоковићеве поруке.

- Каже овако: Покушаваш да заправо разумијеш ситуациjу и да имаш мало обjективности прије него што испалиш метке“. Дакле, само jе тражио разумијевање. А цијела Аустралиjа се усмјерила свим силама на jедну мету. Он више не зна ни шта би требало да ради. Укинули су му визу, вратили на суд, добио их jе, таман почео да се спрема за такмичење, они га опет врате у судницу. Лудило - рекао је Кирјос.

Због свега тога jе тренутно jедан од наjвећих Нолетових навиjача.

- Има да обучем маjицу са слоганом „Идемо“ и у њоj шетам Мелбурн парком - искористио jе Ник Кирjос чувени Новаков усклик.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 08:09