/ Фото: Интернет
16/07/2021 u 10:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Легенда тениса подржао Новака: Морате га поштовати, дизао је пехаре на Вимблдону шест пута!

Чувени Џон Мекинро снимио рекламу у којој контрира Роџеру Федереру

Легендарни тенисер Џон Мекинро подржао је српског тенисера Новака Ђоковића, говорећи о величини тениског аса и свему ономе што је остварио током своје каријере.

Федерер је годинама уназад био најдоминантнији играч на планети, али су га последњих година Ђоковић и Рафаел Надал сустигли.

- Грен слем тенис ниjе такмичење у популарности. Бити онаj коjег сви воле, онаj коjег сви желе да побиједе, да не заврше у блату. О томе jе ријеч. Можда ће вас назвати клинички тачним, досадним, можда ће вам рећи да сте само одвратно дериште. То ништа не значи. Све што ће вам дати када изађете на терен jе поштованjе. Не можете да не поштуjете човјека коjи jе пехар Вимблдона подигао шест пута. Када истекне вријеме, да ли мјериш броj пратилаца коjи имаш? Ма, бјежи бре. Судиће вам према томе шта сте урадили у тенису. И знате шта, временом ће вас можда и завољети- рекао jе Мекинро у свом видео-излагању.

Федерер је у свом видеу на неки начин омаловажио број великих трофеја.

- На коjи начин мјеримо величину? Броjем титула? Броjем освоjених Грен слемова? Можда, али не само њима. Неке ствари броjеви не могу да предоче. Броjке неће моћи да покажу да оваj човјек игра тенис љепше него што jе то ико икада чинио. Броjке неће показати да jе он наjпоштованиjи спортиста на свијету због своjе елеганциjе на терену, али и ван њега. Истина jе да, шта год вјечна листа да покаже, његова легендарност може само да расте. Jер, временом ће заоставштина Роџера Федерера бити већа од било ког броjа - стоjи у тексту коjи прати спорну рекламу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:49