/ Фото: Пеђа Милосављевић, Старспорт
10/06/2021 u 08:12 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

Новак одушевљен Јокићем: Свака му част, цијела нација је поносна на њега

Толико ми је драго што он, такав какав јесте, успијева да надмудри ривале, каже тенисер

Прослављени тенисер Новак Ђоковић каже да је поносан на успјех Николе Јокића, који је постао МВП НБА лиге, а поручује и да се спрема се да му на посебан начин честита.

Новака је фасцинирао податак да Србија има МВП-ја Евролиге, Еврокупа и НБА лиге, захваљујући признањима која су добили Василије Мицић и Милош Теодосић.

- То је нешто невјероватно. Честитам свим момцима, и Васи Мицићу и Теодосићу и Џокеру. Обрадовали су нас, представљају Србију на најбољи могући начин. Успети на начин на који је Јокић успио у НБА, са свим ‘звијерима’ које тамо играју, стварно је за сваку похвалу. Цијела Србија и спортска јавност треба да буду поносни на њега - јасан је Новак.

Посебну пажњу привлаче сада Олимпијске игре.

- Он је изузетан момак, веома скроман. Имао сам прилику да проведем неко вријеме с њим на прошлим Олимпијским играма, а надам се да ћу га и ове године видјети на Играма. Много ми је драго због њега. Његова кошаркашка интелигенција заиста је импресивна. Толико ми је драго што он, такав какав јесте, успијева да надмудри ривале. Ум царује, снага кладе ваља, а Јокић је добар примјер. Ако паметно тренираш и паметно играш, у сваком спорту можеш да достигнеш врх, независно од, у односу на ривале у НБА, неке физичке инфериорности. Свака му част, хвала му- казао је Ноле. 

Izdvojeno

26. jul 2021 07:41