Новак Ђоковић / - Фото: Твитер
10/01/2022 u 14:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ђорђе Ђоковић: Новак је слободан, тренирао је

Српски тенисер Новак Ђоковић налази се у Мелбурну

14:10 Јавности се обратио Ђорђе, Новаков брат, који је трекао да је Новак слободан и да је данас тренирао. На пресу је причала и његова мајка Дијана која је рекла да је правда задовољена.

14:00 Пратите уживо обраћање његове породице јавности

13:10 Медији преносе да је један српски навијал претучен приликом интервенције полиције.

12:20 Међутим, српски навијачи и Ђоковићев тим још не може да прогласи потпуни тријумф јер постоји могућност да му виза буде укинута у уторак.

11:47 Аустралијске власти, односно министар Алекс Хоук, одустао је од намјере да искористи дискреционо право и својом одлуком поништи визу Новаку Ђоковићу. То значи да српски ас постаје слободан човјек и да је наступ на Аустралијан опену готво извјестан!

11:40 Невјероватне сецен у Мелбурну. Навијали су напросто насрнули на аутомобил у коме је био Новак. Један се чак попео на аутомобил, полиција је интервенисала. Виде се српске и грчке заставе.

11:20 Аустралијски медији преносе да је министар Хоук одустао од одлуке којом би Новак био депортован. Очекује се да српски ас ускоро и дефинитивно буде на слободи!

11:00 Велики број српских навијача био је у моменту када је пролазио аутомобил у коме се претпоставља да је био Ђоковић.

10:55 Новак је изашао из адвокатске канцеларије, а око аутомобила је био велики број људи, српских навикача. Претпоставља се да се Нопвак упутио до стана који изнајмљује.

10:15 Дошло је до великог преокрета. Новинар Ејџа Пол Сакал тврди да Новак није ухапшен. 

- Новак Ђоковић није ухапшен. Извјештаји о томе су нетачни, према нашим изворима у Влади Аустралије и тенису. Министар имиграција још увијек одлучује да ли да Новаку одузме визу (на шта има дискреционо право и поред одлуке суда, прим. прев.), истакао је он.

09:55 О Новаковом поновном хапшењу извиjестио jе и "Телеграф".

08:45 Према информацијама које је пренио "Пинк", Новак је поново ухапшен и биће депортован у Србију.

То значи да неће наступити на Аустралијан опену.

То значи да је имиграциони министар Алекс Хоук искористио дискреционо право и поништио визу најбољем играчу свијета.

Велики број полицајаца налази се у адвокатској канцеларији најбољег играча свијета.

Новинар Паул Шакал, коjи пише за тамошњи Ejx, каже да jе Ђоковић добио случаj на "поштоваwу процедуралне правде", али да званичници не вjеруjу да он посjедуjе исправно медицинско изузеће.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 22:07