/ -Фото: Фејсбук
07/01/2022 u 07:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новакова голгота: Српски тениски ас Божић дочекао у хотелу за азиланте

Медији пишу да Ђоковић још увијек нема свој новчаник и пртљаг, пошто су остали на аеродрому

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић можда никада није замишљао да ће дочекати овакав Божић.

Можда је некада био у лошијим условима, али у "прљавом затвору" или као год да желите да назовемо хорор у којем Србин обитава и дочекује један од највећих хришћанских празника, сигурно му то није био циљ.

Ђоковић је испао највећа жртва, јер су овим чином дефинитивно забранили да овог јануара постане најбољи икада и освоји 21. гренд слем титулу. 

Српски тенисер јуче је смјештен у најозлоглашенији хотел у Мелбурну. "Хотел Парк" у Мелбурну познат је као "алтернативни притвор' од стране аустралијске владе и у њему тренутно борави наш спортиста и то поред азиланата. Да ли је то наш Ноле заслужио? Свакако није.

Медији пишу да Ђоковић још увијек нема свој новчаник и пртљаг, пошто су остали на аеродрому.

На улицу су јуче изашли чланови његове породице, али су прије тога одржали конференцију за медије, а онда и направили први протест. Његов отац Срђан Ђоковић поручио је да ће свакога дана од 15 часова бити испред Скупштине Србије,

Нажалост, Новак је дочекао Божић онако како не заслужује. Али ће из овог изаћи још јачи, биће гладан "као вук" успјеха, нарочито што су помислили да му сасјеку крила, а он и даље лети.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 18:31