Новаков навијач / - инстаграм/негујмојсрбски
10/06/2021 u 10:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Ово може само Србин": Најлуђи Новаков навијач, сакрио се да га не избаце са трибина

Због полицијског часа трибине стадиона на којем је Новак Ђоковић играо са Матеом Беретинијем морале су да се испразне, али је један момак имао друге планове

Било је на овогодишњем Роланд Гаросу потеза вриједних пажње и аплауза, врхунских партија актера на париској шљаци, неких сјајних мечева, али је без икакве дилеме "потез турнира" извео један навијач, наводно је у питању Србин, који је на све начине покушао да изигра правила и остане на мечу Ђоковића и Беретинија, пише београдски Телеграф.

Због полицијског часа који је и даље на снази у Паризу усљед пандемије корона вируса, малобројни фанови су морали да напусте трибине иако је меч био у току, што је сценарио који се никако није свидио овом младићу - желио је по сваку цијену да остане и до краја одгледа дуел Србина и Италијана.

Наиме, када је спикер саопштио навијачима да је вријеме да напусте објекат, овај момак је чврсто ријешио да се не повинује, па се сјетио генијалног плана: наумио је да се сакрије тако што је легао између столица вјерујући да ће проћи неопажено. Мало су га двојица другара пореметила у његовом науму јер су га наговарала да ипак одустане од амбициозне идеје и да изађе са трибина, па претпостављамо да је то на крају морао да уради.

"Ово би само Србину могло да падне напамет", један је од коментара на видео који је брзо постао хит на друштвеним мрежама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:04