Фото: Краљевска породица Србије / - Фото: Краљевска породица Србије
14/01/2022 u 21:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Принц Филип: Ђоковићев подухват нам даје храброст и наду

- Када се нечија лична слобода или избор окрњи онда смо сви изгубили. Таква пракса је морално и уставно погрешна. Од велике је важности да заштитимо личну сувреност или ризикујемо да изгубимо све - закључио је принц Филип

Принц Филип Карађорђевић поручио је путем свог твитер налога да снага и подухват једног храброг појединца, као што је Новак Ђоковић, могу да нам дају и храбрости и наде. 

- Постаје све очигледније да "слободни свијет" све брже пада у тиранију. Када се пошаст тираније појави наша је дужност да укажемо на то. Многи неће препознати да смо се запутили у том опасном смјеру јер тиранија зна да се лукаво маскира добрим дјелима па тако они који причају против ње често буду дочекани негодовањем и поругом, као што је случај са нашим храбрим братом Новаком-  написао је принц Филип истакавши да се лако ометемо модерним друштвом и по правилу лако заборавимо историјске лекције.

 - Када се нечија лична слобода или избор окрњи онда смо сви изгубили. Таква пракса је морално и уставно погрешна. Од велике је важности да заштитимо личну сувреност или ризикујемо да изгубимо све - закључио је принц Филип.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

19. januar 2022 23:39