Новак Ђоковић / - Фото: Твитер
16/01/2022 u 09:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прво обраћање Новака након пресуде: Екстремно сам разочаран

Новак Ђоковић се огласио након што му је аустралијски федерални суд изрекао пресуду о депортацији из те земље

Деветоструки побједник Аустралиjан опена jе на тамошењем Савезном суду одбиjен у жалбеном поступку поводом одузимања визе од стране министра за имиграциjе, Алекса Хоука, а када се суђење завршило, Новак се на следећи начин обратио jавности:

- Волио бих да се на кратко изjасним о исходу данашњег суђенjа. Сада ћу узети мало времена да се опоравим и прикупим, прије него што будем давао додатне изjаве на ову тему. Екстремно сам разочаран пресудом да се одбиjе моjа жалба, што значи да нећу моћи да браним титулу на Аустралиjан опену нити да у њоj останем, рекао jе Ђоковић и додао:

Поштуjем одлуку Суда и сарађиваћу са свим релевантним властима по питању мог одласка из Аустралиjе.

Неприjатно ми jе што jе фокус претходних недјеља био на мени, и надам се да ће се сада сав фокус пребацити на турнир коjи волим. Волио бих да пожелим учесницима, званичницима, радницима, волонтерима и свим навиjачима на свету све наjбоље у вези са турниром.

На краjу, хтио бих да се захвалим моjоj породици, приjателjима, тиму, навиjачима и моjим земљацима Србима на континуираноj подршци. Били сте ми велики извор снаге", навео jе Ђоковић у саопштенjу коjе преноси аустралиjски "Еjџ".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:19