Новак Ђоковић / - Фото: Твитер
17/01/2022 u 09:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рускиња тврди да је Ђоковићева фотографија са аеродрома крива за његову депортацију

Бивша пета тенисерка свијета, Рускиња Ана Чакветадзе, каже да је слика Новака Ђоковића са аеродрома како путује за Аустралију крива за његову депортацију

Новак се на аеродрому при поласку у Аустралију сликао са пртљагом уз бјаву да је добио медицинско изузеће и да ће играти у Мелбурну.

- У овоj причи има више питања зашто jе Новак тада добио зелено свjетло, одлетио у Аустралиjу и генерално вjеровао да може безбиjедно да учествуjе на турниру. Власти су му одмах могле рећи да не може ући у земљу. Штета за њега, jер да су му то одмах рекли, избjегли би све ово.

- Све jе почело, по мом мишљењу, фотографиjом на Инстаграму, када jе обjавио да лети за Аустралиjу. Дуго се говорило о томе и приjе него jе кренуо и у Аустралиjи jе била толика полемика да Ђоковић долази са медицинским изузећем, без вакцинациjе и док jе траjао лет од 25 сати сви су већ били под притиском новинара. Тако jе све почело, jер су и други приjе Новака са медицинским изузећем дошли у Аустралиjу без икаквих изjава и обjава. Рената Ворачова jе чак успjела и да игра на jедном турниру - рекла jе Чакветадзе за румунски Спорт-експрес.

Подсjетимо, Федерални суд jе поништио жалбу Новака Ђоковића на одлуку министра за имиграциона питања Алекса Хоука да му откаже визу, тако да jе српски тенисер протjеран из Аустралиjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:43