Janik Siner / EPA-EFE-SARAH YENESEL
10/09/2024 u 20:06 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Slučaj još nije riješen: Siner i dalje pod istragom

U saopštenju dostavljenom Adamu Adikotu, uredniku engleske verzije sajta "Ubitenis", navodi se da je istraga i dalje u toku

Svjetska antidoping agencija (WADA) ipak nije donijela konačnu odluku vezanu za slučaj Janika Sinera, nakon što je Italijan dvaput bio pozitivan na doping testu na zabranjenu supstancu klostebol.

Prethodno je "Korijere dela Sera" prenijela kako su WADA pa tako i Italijanska antidoping agencija (NADA) odlučile da ne ulože žalbu na odluku Međunarodne teniske agencije za integritet (ITIA).

U saopštenju dostavljenom Adamu Adikotu, uredniku engleske verzije sajta "Ubitenis", navodi se da je istraga u tom slučaju i dalje u toku.

- Konačna odluka nije donijeta - navodi se u saopštenju uz dodatak članova svjetskog antidoping koda u kojima se nalazi do kada konačna odluka mora biti donijeta.

Ukoliko dođe do velikog preokreta, Siner će biti suspendovan i ostaće bez titula i bodova koje je osvojio od marta pa sve do danas. Podsjetimo, Italijan je u nedjelju osvojio Ju-Es open, a prije toga i Masterse u Sinsijatiju i Majamiju, kao i turnir u Haleu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 20:38