Ужичко као подршка шампиону / - Скриншат
07/01/2022 u 21:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Хаос испред хотела у којем је Ђоковић, игра се коло, поп одржао литургију...

Када већ није успио да уђе унутра, свештеник Српске православне цркве је одржао литургију испред хотела, а пред окупљеним навијачима и мигрантима

Навијачи Новака Ђоковића почели су да се окупљаљу испред хотела у којем је смјештен након што му је одбијена виза Аустралије уз налог за депортацију из земље.

Ђоковић је смјештен у карантински хотел за мигранте, у којем је тренутно најмање 46 миграната, који се годинама жале на мучење и злостављање од стране власти Аустралије, што се може видјети и по бруталним порукама на фасади хотела као што је и порука "овде је бесплатно мучење".

Окупљени испред хотела пружају пуну подцршку свјетском тенсиском шамшиону, а заиграли су у Ужичко коло. Испред хотела су многи српски навијачи, који су дошли са заставама Србије, не би ли у најтежем моменту показали најбољем тенисеру свих времена да се не предају и да су уз њега.

Када већ није успио да уђе унутра, свештеник Српске православне цркве је одржао литургију испред хотела, а пред окупљеним навијачима и мигрантима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 08:47