Награђени најбољи тенисери / - М.Н.
23/09/2021 u 12:26 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За будућност бјелопољског тениса не треба бринути

Димитрије Куч, побједник је завршног ,,Мастерс А‘‘ турнира у тенису, који је игран на теренима ТК ,,Елит‘‘ у бјелопољском насељу Никољац

Димитрије Куч, побједник је завршног ,,Мастерс А'' турнира у тенису, који је игран на теренима ТК ,,Елит'' у бјелопољском насељу Никољац. Друго мјесто припало је Николи Ракоњцу, а треће Омару Бајрамспахићу и Борису Раичевићу. Побједник ,,Мастерс Б'' турнира је Далибор Фатић, који је у финалу славио против Предрага Тошића. Треће мјесто су освојили Марио и Илија Ракочевић. До титуле у категорији ,,Мастерс Ц'' стигао је Новак Славковић, други је Радован Кљајевић, док су треће мјесто освојили Сањин Идризовић и Лука Гурешић.

Побједник ,,Лиге Бијелог Поља за 2021. годину'' је Никола Ракоњац, друго мјесто је припало Борису Раичевићу а треће Димитрију Кучу.

На крају су у име организатора ТК ,,Елит'' браћа Момчило и Дојчило Дробњак најбољима уручили пехаре, медаље и дипломе.

- Ова сезона је била одлична и све смо одрадили, уз поштовање епидемиолошких мјера. Виђен је добар тенис, са доста младих талентованих играча, уз ове већ доказане. За будућност тениса у нашем граду не треба бринути, иако је потребна пуно већа помоћ оних који имају и могу да утичу на развој тениса - казао је Момчило Дробњак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:56