Новак Ђоковић / EPA-EFE - Фото: ETTORE FERRARI
27/05/2021 u 18:05 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Жријеб за Ролан Гарос: Ђоковић, Надал и Федерер у истом дијелу шешира

У четвртфиналу Ђоковић би могао да се састане са Федерером или Матеом Беретиниjем, док је у полуфиналу могућ дуел са Надалом

Наjбољи тенисер свијета Новак Ђоковић налази се у истоj половини жријеба са наjвећим ривалима, Рафаелом Надалом и Роџером Федерером.

У првом колу Ђоковић ће играти против Американца Тениса Сандгрена, а потенциjални противник ће му у другоj рунди бити бољи из дуела Лука Пуj и Пабло Куевас. У четвртом колу потенциjални противници су Иго Имбер, Давид Гофан и Алекс де Минор.

У четвртфиналу Ђоковић би могао да се састане са Федерером или Матеом Беретиниjем, док је у полуфиналу могућ дуел са Надалом.

Актуелни шампион Надал, коjи ће се ове године у Паризу борити за 14. титулу на Ролан Гаросу у кариjери, почеће против Алексеjа Попирина, а потенциjални противник у четвртфиналу му jе Андреj Рубљов. У трећем колу могао би да га сачека Лоренцо Сонего, а у четвртом Jаник Синер.

Федереру ће противник у првом колу бити квалификант, а у другом га чека бољи из дуела Марин Чилић и Артур Ридеркнех.

У женскоj конкуренциjи прва тенисерка света Ешли Барти отвара учешће против Бернарде Пере, Серени Вилиjамс ће ривалка бити Ирина-Камелиjа Бегу, а дерби прве рунде биће дуел Jелене Остапенко и Елине Свитолине. Тамара Зиданшек играће против Бjанке Андрееску.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:02