IVICA DAČIĆ / FOTO YOUTUBE SKRINŠOT
26/08/2024 u 11:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dačić otkrio šta se desilo sa Severinom: Nije privedena i uhapšena

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je da je granična policija na granici sa Hrvatskom zadržala hrvatsku pjevačicu Severinu, na osnovu spiskova o "verbalnim deliktima".

Severina privedena na srpskoj granici

- Severina nije ni privedena ni uhapšena, niti joj je odbijen ulazak u Srbiju, ali je zadržana zbog kontrole- kazao je Dačić za televiziju Pink, prenose Novosti.

On je najavio da će zatražiti "ukidanje spiskova, kada su verbalni delikti u pitanju", Prema pisanju medija, Severina je bila zadržana na granici Srbije i Hrvatske, nakon čega je odlučila da se vrati u Hrvatsku iako joj je dozvoljen ulazak u Srbiju.

Dačić je dodao očekuje da će krajem ove sedmice iz Grčke biti izručen Srbiji Jovan Cvetić, koga potražuje i Hrvatska zbog navodnih ratnih zločina.

Dačić je rekao da je "Grčka odlučila da uvaži zahtjev Srbije a ne Hrvatske" za izručenje, dok u isto vrijeme nije želIo da komentariše vijest koju su objavili neki mediji, da je u Beogradu uhapšen navodni hrvatski špijun.

- Mi smo isto tako raspisali potjernicu za njim, kako bi mogao biti izručen nam- rekao je Dačić, ne navodeći povodom čega je Srbija raspisala potjernicu za Cvetićem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 22:44