/ -Фото: Фејсбук
21/09/2021 u 20:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хит на интернету: Селфи Терзића и Ражнатовића, а Вучић у позадини

Син Светлане Ражнатовић раније је казао да је Црвена звезда за њега симбол српства

Српски боксер Вељко Ражнатовић данас је званично задужио нову опрему свог новог клуба - Црвене звезде и то ни мање ни више него из руку легенде са Маракане Драгана Џајића.

Џајић је у друштву директора Звездана Терзића дошао да поздрави момке из боксерске секције најтрофејнијег српског клуба и тако им пружи подршку у остваривању шампионских амбиција.

image
-Фото: Фејсбук

Међутим, на друштвеним мрежама је селфи Ражнатовића и Терзића изазвао посебну пажњу, пошто се у позадини може видјети фотографија предсједника Србије Александра Вучића. 

- Сада када сам и званично дио црвено-бијеле породице. Знам шта ми је чинити и каква је обавеза свих нас који носимо дрес симбола српства, Црвене звезде - изјавио је Ражнатовић.

image
-Фото: Фејсбук

Син Жељка Ражнатовића Аркана и фолк диве Светлане Ражнатовић недавно је изјавио да је Црвена звезда за њега симбол српства.

- Даћу све од себе да сваки меч завршим побједом у великом стилу, нокаутом. Судбина је чудо, виша сила је у питању када је ријеч о мом доласку у Звезду. Kао клинац сам чак неко вријеме и фудбал тренирао на „Маракани“, али је мој спорт ипак бокс- поручио је Вељко раније. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 01:26