лабораторија марихуане / - фото: МУП Србије
25/05/2022 u 14:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јагодина: Ухапшено пет особа, пронађена лабораторија марихуане

Полициjа jе у кући коjу користе осумњичени и у коjоj jе затечен Н.Ж, на спрату, у потпуно опремљеноj лабораториjи пронашла саксиjе са стабљикама, као и марихуану

Полициjа jе у Jагодини открила импровизовану лабораториjу за производњу марихуане у вјештачким условима, заплијенила око 500 биљака канабиса и ухапсила пет особа, осумњичених за кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опоjних дрога, саопштило jе Министарство унутрашњих послова, преноси Н1.

Ухапшени Г.М. (49), К.М. (47), Н.Ж. (38), Д.С. (35) и J.С. (38) из Jагодине сумњиче се да су, као чланови криминалне групе, узгаjали канабис, производили марихуану, а потом jе продавали.

Полициjа jе у кући коjу користе осумњичени и у коjоj jе затечен Н.Ж, на спрату, у потпуно опремљеноj лабораториjи пронашла саксиjе са стабљикама, као и марихуану.

У стану Г.М. пронађено jе 2,2 килограма марихуане, а у стану Д.С. мања количина марихуне и амфетамина, као и дигитална вагица за прецизно мјерење са траговима наркотика, док jе у стану осумњичене J.С. пронађено око 67,7 грама марихуане.

По налогу Вишег jавног тужилаштва у Jагодини, осумњиченима jе одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну приjаву, бити приведени тужиоцу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 18:12