Фото: Преузето са Вук Јеремић Твитер (Нова С)
25/06/2021 u 14:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јеремић се одазвао Вучићевом позиву на тучу: Позвао сам га да изађемо напоље, није смио

Подсјетимо, Вучић је раније позвао чланове Народне "да дођу и да покушају да га линчују" и да ће он, како је рекао, сам да изађе на крај са њих петорицом

Предсједник Народне странке Вук Јеремић и руководиоци те странке Мирослав Алексић, Борислав Новаковић и Владимир Гајић појавили су се  у Предсједништву Србије након што их је предсједник Александар Вучић јуче јавно позвао на тучу, јавља Н1.

Подсјетимо, Вучић је раније позвао чланове Народне "да дођу и да покушају да га линчују" и да ће он, како је рекао, сам да изађе на крај са њих петорицом.

Јеремић је рекао да му се предсједник данас уносио у лице.

-Сишао је предсједник и сав се тресао, буквално. Лјудима из обезбјеђења је било непријатно. Почео је да се дере и да се уноси нама у лице и да говори: ‘Хајде ме туци’. Око њега – обезбјеђење. Ја сам га позвао да изађе напоље, али он није смио. Није смио. Псовао је, вријеђао и пријетио нам, Новаковићу, Алексићу. Мени се уносио лице и говорио ми – лопужо. Ја сам му одговорио најблаже што сам могао – рекао сам му издајниче. Ја сам га питао да ли смије да пред камерама то да понови и то да каже на РТС-у. Он је експлицитно рекао да не смије-навео је Јеремић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 18:24