Kragujevac  / -IZVOR: N1/MILAN NIKIć
10/01/2023 u 22:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kragujevčanka na ulici ostavila bebu u kolicima, policija je uhapsila

Dijete je smješteno u urgentnu hraniteljsku porodicu i dobrog je zdravstvenog stanja

Dvadesetjednogodišnja G.P. iz Kragujevca uhapšena je zbog sumnje da je ispred zgrade u ovom gradu ostavila jednogodišnju ćerku u kolicima i udaljila se.

Osnovni javni tužilac je posle saslušanja podnio sudiji predlog za određivanje pritvora.

- Pritvor je predložen zbog okolnosti koje ukazuju na to da će osumnjičena ometati postupak uticajem na svjedoke- potvrdila je za RTS portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu Nataša Grebović. 

Bebu je pronašao prolaznik na trotoaru, a kako RTS nezvanično saznaje, majka je navodno ostavila djevojčicu ocu ispred zgrade u kojoj živi.

Pozvao je policiju, a ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mjesta, zbrinula djevojčicu i prevezla je na odjeljenje Pedijatrije kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra.

- U toku pregleda je utvrđeno da je dobrog opšteg stanja, bez znakova povrede. Jedino što je imala išarano lice, šake i stopala ljubičastim markerom- rekla je direktorka Klinike za pedijatriju UKC Kragujevac Anđelka Stojković.

Iz Centra "Solidarnost" kažu za RTS da je dijete smješteno u urgentnu hraniteljsku porodicu i da je dobrog zdravstvenog stanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:52