/ - FOTO: ARHIVA
17/09/2021 u 11:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марина Туцаковић у болници, животно угрожена

Не личи на себе, нема 40 килограма, казао је замјеник директора КБЦ-а у Београду

Познати српски текстописац Марина Туцаковић у уторак је хоспитализована у KБЦ Драгиша Мишовић, у Београду гдје јој је пружена пуна љекарска њега и налази се под будним оком љекара.

Према ријечима професора Пеђе Савића, замјеника директора KБЦ-а она је и даље у животној опасности.

Поред тешке малигне болести са којом се Туцаковићева бори већ годинама, вирус корона је додатно погоршао њено здравствено стање.

- Негдје сам прочитао да је Марина скинута са респиратора. Жена је у екстремно тешком стању, првенствено због своје малигне болести, а ковид је само додатно погоршао ситуацију. Жену у таквом стању би и грип однио, а посебно овако нешто. Она је и даље респираторно нестабилна, са метастазама на плућима и короном. На одјељењу је интензивне његе, животно угрожена. Интубирана је када је примљена у болницу и прикључена на респиратор, са максималним протоком кисеоника. Из ове куће сигурно нико није дао информацију да је Марина ван животне опасности, јер то није истина. Жена је у екстремно лошем стању, то није због короне већ због малигне болести. Жена не личи на себе, истопила се, нема 40 килограма - казао је Савић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:05