Tunel / - FOTO: MUP SRBIJE
29/03/2024 u 17:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Objavljene slike tunela ispod naselja gdje je nestala djevojčica iz Bora

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku djevojčice

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.
MUP je na svojim stranicama objavio i fotografije pretrage tog terena.

image

Mup Srbije

- FOTO: MUP SRBIJE

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka djeteta.

Podsjetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom djevojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mjesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara, prenosi Telegraf.

Priveden policajac iz Bora zbog odavanja informacija o nestanku djevojčice Danke


Policija pretresa kuće i legitimiše mještane sela u kojem je nestala mala Danka

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 15:57