/ Foto: Printscreen, Privatna Arhiva (Курир.рс)
16/09/2021 u 15:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Осуђена полицајка због пиштоља наводног кавчанина: Оружје убијеног кума бацила у контејнер

Било ми је жао и тада и сада - рекла је кратко полицајка раније током изношења одбране, а данашњем изрицању пресуде није присуствовала јер по закону и није у обавези

Марија Николић, припадница МУП-а која је након убиства кума и наводног припадника "кавачког клана" Даворина Балтића бацила његово пиштољ у контејнер осуђена је данас у Вишем суду у Београду на годину дана кућног затвора, без електронског надзор, јавља Kurir.rs.

Подсјетимо, ово је било поновољено суђење а после првог била је осуђена на исту казну због кривичног дјела недозвољено држање и ношење оружја, која је учинила у стању битно смањене урачунљивости због великог интензитета страха.

Марија Николић, подсјетимо, кума је Балтићеве жене и била је са њим у колима када је убијен 1. јануара 2018., испред куће на Врачару.

У пуцњави није повријеђена, али је из возила узела пиштољ убијеног кума и одњела га до сусједне улице. Међутим, када су на лице мјеста дошле њене колеге, сама је признала гдје је оружје.

- Нисам крива. Нисам имала намјеру да починим кривично дјело које ми се ставља на терет. Ситуација је била таква каква је. Било ми је жао и тада и сада - рекла је кратко полицајка раније током изношења одбране, а данашњем изрицању пресуде није присуствовала јер по закону и није у обавези.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 01:39