Фото: МУП Србије
13/07/2021 u 15:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Породице идентификују остатке жртава: Клан Беливука убијао и по налогу кавчана

Према незваничним информацијама у Тужилаштву су се појавили блиски рођаци Лазара Вукићевића, Александара Глигоријевића и још једне од жртава овог криминалног клана

У Специјалном тужилаштву данас родбина жртава, криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, идентификује тела односно остатке, јављају београдски медији.

Према незваничним информацијама у Тужилаштву су се појавили блиски рођаци Лазара Вукићевића, Александара Глигоријевића и још једне од жртава овог криминалног клана, пишу Новости.

Подсјетимо, група Вељка Беливука ухапшена је великој акцији МУП и БИА почетком фебруара ове године. Сумњиче се за тешка кривична дјела, међу којима су убиства, изнуде и отмице.

Он је ухапшен након што је дошаоп из Црне Горе, гдје се састајао са члановима кавачког клана и једним од вођа те криминалне групе Радојем Звицером.

Према ранијим писањима медија, клан Беливука је нека од бруталних убистава извршавао по налогу кавачког клана са којим је блиско сарађивао.

Адвокат: Радоје Звицер биће доступан Србији када буде увјерен да ће поступак бити у складу са законом

Подсјећамо, Србија је за Звицером  расписала потjерницу због сумње да је руководио групом Вељка Беливука и Марка Миљковића. Двојица осумњичених боравила су у посјети Звицеру у Котору у јануару ове године, непосредно пред хапшењ.

Група Беливука слике масакрирања члана "шкаљарског клана" слала његовој мајци

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:43