Вучић и Вулин / - Влада Србије
03/08/2021 u 11:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потпредсједник СНС поднио кривичну пријаву против Вучића и Вулина

- Докази које смо приложили су врло јасни. Навели смо све медије који су проткелих дана писали. Ја вјерујем у правосудни систем наше државе - рекао је Вучевић

Потпредсједник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић поднио је кривичну пријаву против лидера те партије и предсједника Србије Александра Вучића поводом оптужби криминалног клана Вељка Беливука и његових сарадника.

Иначе, Вучевић је кривичну пријаву поднио како би грађани и у судском поступку јасно видјели све доказе, као и ко лаже и зашто то чини.

- Докази које смо приложили су врло јасни. Навели смо све медије који су проткелих дана писали. Ја вјерујем у правосудни систем наше државе - рекао је Вучевић и навео да ће на овај начин бити откривено све о клану Беливук-Миљковић.

- Моје право је да наведем доказе на основу којих сам на конципирао кривични пријаву коју сам поднио. Тужилаштво је једино које има право да поднесе ту квалификацију. Ја сам поднио кривичну пријаву против Александра Вучића и Александра Вулина. Конципирамо кривичу пријаву као иницијални акт да се открије има ли везе највишег државног врха са кланом Беливука - каже Вучевић.

О томе се мора расправљати пред државним судским органима. Ми смо навели доказе из којих смо дефинисали кривичну пријаву, а то на који ће начин она бити дефинисана је на Тужилаштву. Навели смо Крик, БИРН, Нову С, Н1, један хрватски портал и конференцију Драгана Ђиласа и све оно што су они причали - рекао је Вучевић и додао да је оптужница конципирана на основу онога што су поједнини медији наводили.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:11