Хапшење Милошева/Фото МУП Србије (Преузето са Новости)
06/08/2021 u 15:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потврђена пресуда за пријетње Вучићу

Милошев је оглашен кривим што је 6. маја 2020. године, у Београду угрозио сигурност предсједника Републике Србије у вези са пословима које обавља

Апелациони суд у Београду одбио је, као неосноване, жалбе тужилаштва и одбране и потврдио првостепену пресуду Вишег суда којом је Драган Милошев, због угрожавања безбједности Александра Вучића и недозвољеног посједовања ватреног оружја, осуђен на јединствену казну кућног затвора од 11 мјесеци и новчану казну од 10.000 евра.

Њему је, такође, изречена и безбједносна мјера одузимања предмета намијењених и употребљених за извршење кривичног дјела и то мобилног телефона са СИМ картицом и два пушчана метка.

Милошев је оглашен кривим што је 6. маја 2020. године, у Београду угрозио сигурност предсједника Републике Србије у вези са пословима које обавља, пријетњама да ће напасти његов живот и тијело. То је урадио на тај начин што је на свом корисничком налогу на друштвеној мрежи "Твитер" поставио више објава и коментара пријетеће садржине упућених Вучићу.

Такође, код њега у стану је пронађена муниција и то два пушчана метка са пројектилом пуне кошуљице

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 01:51