Мариника Тепић / - Фејсбук
22/01/2022 u 08:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пријетње смрћу Мариники Тепић: Метак у потиљак вама и вашој дјеци

Она је у свом твиту открила да је саопштење Рио Тинта послато са имејл адресе Владе Србије и написала да су премијерка Србије Ана Брнабић и предсједник Александар Вучић „провидни“ и да им „неће проћи обмана“

Као одговор на њен твит у ком открива да је саопштење Рио Тинта послато са имејла Владе Србије, потпредсједници Странке слободе и правде Мариники Тепић и њеној дјеци стигле су пријетње срмћу, такође преко Твитера, са наизглед лажног налога.

Након што се путем Твитера огласила поводом саопштења Рио Тинта, потпредсједница ССП-а Мариника Тепић добила је пријетње смрћу са Твитер налога под именом Данко Николић.

Она је у свом твиту открила да је саопштење Рио Тинта послато са имејл адресе Владе Србије и написала да су премијерка Србије Ана Брнабић и предсједник Александар Вучић „провидни“ и да им „неће проћи обмана“.

- Саопштење Рио Тинта послали са имејла Владе Србије! Нема тог извлачења и "укидања" којим ћете прикрити да сте све вријеме синхронизовани са Рио Тинтом и да само фингирате сукоб до избора - написала је Тепић, којој је на то стигао сљедећи одговор:

"Нећеш ти прћи више. Џабе ти лимузине и џипови када метак пролази кроз шоферку као ништа, а ја имам више него пун шаржер за тебе и твог жутог газду Ђиласа, свима метак у потиљак редом и вашу дјецу издајничку све..."

Твитер налог са ког је пријећено Мариники Тепић и њеној дјеци направљен је у јануару 2022. године. Поред коментара испод фотографија аутомобила и жена, практично једине објаве са овог налога су коментари на твитове Маринике Тепић (4), Драгана Ђиласа (1), Павла Грбовића (1), Сергеја Трифуновића (1), као и Н1 телевизије (2) и налога "Детектор Лажи" (2).

Узевши то у обзир, може се закључити да је налог направљен с циљем упућивања пријетњи и вријеђања Маринике Тепић и других чланова опозиције.

Што се тиче других објава са Твитер налога Данко Николић, ево како су неке изгледале:

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 09:01