Путања возила / - Ало РС
05/10/2021 u 06:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Путања смрти породице Ђокић

Око поноћи, Горан, Гордана и Лидиjа сјели су у своj аутомобил "пасат" и кренули ка свом дому у Алексинцу

Откако jе полициjа у суботу пронашла три спаљена леша, Горана, Гордану и Лидиjу Ђокић, мистериjа око њиховог убиства и даље траjе.

Злочин jе за сада обавиjен велом таjне, а истражитељи су успјели да реконструишу куда су се они кретали непосредно прије смрти.

- Ђокићи су у недјељу, 26. септембра, читавог дана били у селу Моравац код Горанове маjке, гдје су правили аjвар. Око поноћи, Горан, Гордана и Лидиjа сјели су у своj аутомобил "пасат" и кренули ка свом дому у Алексинцу. Возили су неких 300 метара ка излазу из Моравца, гдје jе и прва раскрсница у селу и гдје су морали да застану - обjашњава извор и наставља:

Камера са jедне приватне куће у близини раскрснице снимила jе "пасат" на том дијелу пута.

Како jе даље утврђено, ауто Ђокићевих jе наставио да вози асфалтним путем до центра села, а потом jе прешао пругу и дошао до мјеста гдје се пут рачва, а jедан крак води ка њивама. Како даље каже извор, "пасат" jе кренуо управо тим земљаним путем.

- Умјесто да иде на сјевер, ка Алексинцу, "пасат" jе кренуо на супротну страну, на jуг, ка селу Тешица. Ту jе у суботу уjутру пронађен спаљен "пасат", а тијела Ђокића пронађена су десетак километара даље, у атару сека Моравац - додао jе извор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:27