Niksa Terzic (L) and Kostadin Terzic (R) Beograd, 02.07.2020. / SRDJAN STEVANOVIC/STARSPORTPHOTO - SRDJAN STEVANOVIC/STARSPORTPHOTO
20/10/2023 u 18:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Saslušani sinovi Zvezdana Terzića zbog prebijanja na Voždovcu

Terzići, od kojih je Nikša zaposlen u Bezbjednosno informativnoj agenciji, terete se da su zajedno sa Kurtovićem istukli Uroša Jankovića

Sinovi Zvezdana Terzića, Nikša i Kostadin i vlasnik "Nane" Luka Kurtović saslušani su u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su na Voždovcu prije tri dana pretukli Uroša Jankovića. Sva trojica iznijela su istu odbranu - negirali su krivična djela koja im se stavljaju na teret, prenosi Nova.rs.

Nakon saslušanja osumnjičenih, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnijelo Drugom osnovnom sudu predlog za određivanje pritvora protiv sva tri osumnjičena i to za osumnjičenog N.T, osumnjičenog K.T i osumnjičenog L. K.

Sva tri osumnjičena su dala identičan iskaz – negirali su izvršenje krivičnih djela koja su im stavljena na teret, ali nisu željeli dalje da iznose svoju odbranu.

Tužilastvo nastavlja dalji rad u predmetu sprovođenjem dokaznih radnji, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

Podsjetimo, Terzići, od kojih je Nikša zaposlen u Bezbjednosno informativnoj agenciji, terete se da su zajedno sa Kurtovićem istukli Uroša Jankovića.

Janković je odranije poznat kao saradnik bivšeg fudbalera Mateje Kežmana, a prije nekoliko godina hapšen je po nalogu belgijske policije zbog sumnje da je prao novac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 18:25