Sergej Trifunović / - SKRINšOT/JUTJUB
21/09/2024 u 17:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Sergej Trifunović: Uhapšen sam više puta od Tonija Soprana

Srpski glumac Sergej Trifunović progovorio je prvi put posle suđenja u Splitu, o tome kako se sve desilo.

Glumac Sergej Trifunović je gostovao u jednoj TV emisijii i tom prilikom ispričao kako je izgledalo njegovo hapšenje na Bajakovu.

- Kada su od nas tražili dokaz da smo u braku, pozvali smo oca Vladu, koji nas je vjenčao, i zamolili ga da pošalje vjenčani list. Tada mi je rekao da je ono što mi se dogodilo uskraćivanje moje slobode. Plaćaš cenu svoje želje da budeš slobodan. To se ne oprašta. Kod nas je isto kao i kod njih. Previše je tenzija i mislim da nas taj rat samo vodi u dublji problem. To je se ne prašta-  rekao je Sergej Trifunović i dodao:

- Uhapšen sam više puta od Tonija Soprana. Njega je FBI hapsio tri puta, a mene u Splitu samo četiri puta. Pitao sam policajca – Šta radite sa ljudima koji su ubili, opljačkali, ranili, odgovorio mi je: „Ne želiš da znaš. Rekao sam mu da želim da znam jer, ako sam ja ovako prošao zbog verbalnog delikta, šta doživljavaju ljudi koji počine pravi zločin - kaže srpski glumac.

Trifonović je rekao i da treba da se izbjegava prebacivanje odgovornosti na drugu stranu kao i da prvo treba pogledati sebe, prenosi N1.rs.

- Divno je što je Vučić stao uz mene, mislim da tako treba da stane uz svakog građanina u našoj zemlji - rekao je Trifunović, a zahvalio se i ambasadi Srbije i ambasadoru u Zagrebu.

- Ovo ne smije da postane borba za huškanje nacionalista. Moramo da pazimo kako se ponašamo, a ne da se takmičimo ko je gori - zaključio je Trifunović.

Podsjetimo, glumac Sergej Trifunović nedavno je ponovo uhapšen na granici Srbije i Hrvatske, samo nekoliko dana pošto mu je istekla jednogodišnja zabrana ulaska u Hrvatsku zbog šetanja psa bez povoca u Splitu i vrijeđanja policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 17:02