Ilustracija / - FOTO: UNSPLASH - ROCK STAAR AVAILABLE FOR HIRE - PIšTOLJ, MAFIJA, BANDA
07/09/2024 u 13:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Spriječen kriminalni obračun: U Beogradu uhapšene četiri osobe, među njima državljanin Crne Gore

Beogradska policija uhapsila je sinoć četiri naoružane osobe za koje se sumnja da su pripadnici klanova. Ovim hapšenjem, kako navode tamošnji mediji, spriječen je kriminalni obračun.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Bezbjednosno-informativnom agencijom, uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - piše Kurir.rs.

U Beogradu ubijen zatvorenik, uhapšena trojica osumnjičenih

Uhapšeni su K. K. (1979), N. S. (1977), M. P. (1978) i državljanin Crne Gore M. K. (1997), kod kojih je pronađeno više komada vatrenog oružja, navode iz MUP, piše Kurir.rs.

- Lisice na ruke stavljene su  Kosti K. (45), Miodragu P. (46), Nebojši S., zvanom Spale (47) i državljaninu Crne Gore, Milošu K. (27) - piše Kurir.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je Kurir pisao, osumnjičeni su najverovatnije krenuli "jedni na druge" da se obračunaju. Navodno, svi uhapšeni imaju kriminalni dosije i prema prvim informacijama se dovode u vezu sa kriminalnim klanovima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 15:16