Sinoć u Mladenovcu / - USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/TELEGRAF.RS
04/05/2023 u 23:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Srbija zavijena u crno: Još osmoro ubijenih u pucnjavi u Mladenovcu, najmanje 13 ranjenih

Raspisana potjernica za mladićem U.M.

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u selu Dubona kod Mladenovca raste broj žrtava. Nova.rs javlja da je ubijeno osam, a ranjeno je najmanje trinaest osoba. Na njih je navodno iz automobila u pokretu pucao U.B (21), koji se potom dao u bjekstvo.

image

Sinoć u Mladenovcu

- USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/TELEGRAF.RS

Za sada nijesu zvanično poznati motivi napada, ali mediji pišu da je pucnjavi prethodila svađa u školskom dvorištu, nakon čega je mladić otišao po pušku i počeo da puca. Kako još tvrde, počinilac je tokom bjekstva navodno pucao i u susjednim mjestima.

Prema saznanjima Nove.rs u pucnjavi su ubijeni policajac i njegova sestra, dok identitet drugih žrtava nije poznat. N1 prenosi da su među stradalima i djeca.

image

Sinoć u Mladenovcu

- USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/TELEGRAF.RS

Povodom večerašnjih dešavanja oglasili su se kratko iz MUP-a i kazali da je u toku akcija "Vihor". Naveli su da je počinilac u bjekstvu a sve raspoložive patrole upućene su u pravcu Mladenovca i Malog Požarevca. Policija pretresa sva sumnjiva vozila, a lokaciju nadlijeće i helikopter.

Iz Hitne pomoći su za Nova.rs ranije saopštili da su poziv dobili nakon 23 sata, te da su na teren uputili četiri ekipe. Više informacija nijesu mogli da daju.

image

Sinoć u Mladenovcu

- USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/TELEGRAF.RS

Nakon nesreće oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić koji je ocenio večerašnju pucnjavu u Mladenovcu kao teroristički akt. Hitan apel stigao je i iz Ministarstva zdravlja, odakle su pozvali građane da hitno doniraju krv povrijeđenima u večerašnjoj tragediji.

https://youtube.com/shorts/NAIvP3EXbSs?feature=share

Srpski mediji pišu da su putevi ka Mladenovcu blokirani do okončanja akcije, a da je osumnjičeni opkoljen u naselju Šepšin i odbija da se preda policiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 19:33