/ - фото: Н1 ВИДЕО
21/06/2022 u 19:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стефановић: Хркаловић бесомучним лажима покушава да добије неку милост

За диригентском палицом је, тврди Стефановић, један посланик странке којој и сам министар припада

Сага на релацији бивша државна секретарка, сада окривљена Дијана Хркаловић и бивши министар полицијеСрбије , сада одбране Небојша Стефановић има наставак. Стефановић је у снимљеној видео изјави одбацио све оптужбе и прстом уперио у Хркаловићеву и њеног адвоката, страначког колегу Владимира Ђукановића.

- Безочне лажи, неистине које пласира и оркестрира политичко медијска хоботница и бескрајна оданост предјседнику Александру Вучићу – то је укратко одговор министра одбране Небојше Стефановића на оптужбе његове некадашње сараднице Дијане Хркаловић.

За диригентском палицом је, тврди Стефановић, један посланик странке којој и сам министар припада, пише Н1.

- Медијско политичке манипулације се раде да би се заштитили нечији приватни бизнис интереси, то су у овом тренутку Александар Папић, Владимир Ђуканович и група људи око њих. Дијана Хркаловић бесомучним лажима покушава да добије неку милост у тој медијској машинерији не би ли јој помогли да добије блажу казну или да касније негдЈе буде постављена у државном систему- рекао је Стефановић.

Стефановић све оптужбе негира и то у ствари није ново. Нова је оштрина његовог одговора, и критике на рачун члана сопствене партије.

- Први пут из уста некога из СНС чујемо критике на рачун Ђукановића баш поводом његовог уплива у правосуђе, зато што је он сада и адвокат и шта је све био у оним тијелима у Скупштини у вези са правосуђем- каже Милица Војиновић, новинарка КРИК.

Као што се Дијана Хркаловић у свом интервјуу зарицала на вјерност предсједнику Александру Вучићу, то исто чини и Стефановић понављајући да он све дугује Вучићу, те да је све што је радио, радио са намјером да му помогне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 14:57