/ FOTO: Tužilaštvo Srbije
19/10/2022 u 14:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Suđenje Belivukovoj grupi: Jedan od optuženioh prijetio svjedocima da će da ih zadavi

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična djela

Marko Budimir, jedan od okrivljenih članova kriminalne grupe Veljka Belivuka, nakon iznošenja odbrane prijetio je svjedocima u sudnici da će ih zadaviti, prenosi Kurir.rs.

Optuženi su i posle pauze bili video rasploženi, ali je Marko Budimir, koji nije iznosio odbranu u povratku ka boksu nešto rekao gledajući u svjedoke saradnike i rukama gestikulirao.

Po ulasku u boks on je tijelom krenuo ka saradnicima koji su odvojeni i nastavio da mrmlja, a potom seljuto  osvrtao. U publici se nalazila i cura koja se javila Miljkoviću.

- Kada je za govornicu izašao Nemanja Lakićević koji tvrdi da ne poznaje optužene, Miljković je klimao glavom - kaze naš izvor iz sudnice.

Obraćanje Marka Andrića Kuzmana izazvalo je smijeh kod drugih optuženih, a dok je govorio kako "može i on malo da proziva Božu Spasića i Nicovića" Belivuk se savio od smijeha. U jednom momentu Andrićevog izlaganja Belivuk je nekoliko puta pljesnuo rukama, a onda i stegao šake.

U drugom toku suđenja vidjelo se da Miljković pomno sluša šta ko govori, a Miloš Budimir se posle svakog izlaganja okretao njemu, gotovo tražeći potvrdu za svoje riječi.

Dok je nekoliko optuženih imalo povjerljive razgovore sa advokatima, djelovalo je da Belivuk i Miljković pitaju Sejića koji je bio0 najbliži šta pričaju, pa se on naginjao da sluša.

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična djela. Optuženi su redom iznosili odbranu, a nakon što je to učinio i Marko Andrić sudija je odlučila da prekine suđenje.

(Kurir.rs)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 17:02