/ - FOTO: MUP
23/06/2024 u 13:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U zatvoru preminuo Saša Cvetanović, ubica Nikole Bojovića

Osuđenik Saša Cvetanović, zvani Pitbul (44), koji je pravosnažno osuđen zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, preminuo je u Kazneno popravnom zavodu Padinska skela u kom je služio kaznu.

- Osuđenik Cvetanović se jutros nije probudio iz sna. Odmah su reagovale medicinske tehničarke iz zatvorske Službe za zdravstvenu zaštitu, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći u KPZ Beograd, gdje je Cvetanović izdržavao kaznu zatvora, poručili su nadležni, prenose Novosti. 

Za pomaganje u ubistvu Nikole Bojovića 17. juna je osuđen i Ratko Koljenšić na 30 godina zatvora.

Okrivljeni Ratko Koljenšić je u toku aprila i maja mjeseca 2013. u Beogradu i Budvi, s umišljajem pomogao drugome u izvršenju ubistva, tako što je zajedno sa Cvetanović Sašom, prihvatio ponudu sada pokojnog Slobodana Šaranovića, da za 30.000 eura, ubiju Nikolu Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, prenosi N1.

(VIDEO) Ubistvo Nikole Bojovića: Koljenšić osuđen na 30 godina zatvora

U optužnici se navodi da je iznajmio stan u Beogradu, u kojem je boravio sa Cvetanovićem, te iznajmio automobil od renta kar agencije, a zatim zajedno pratili kretanje i ustaljene navike Nikole Bojovića. U optužnici se navodi da je Cvetanović ubio Bojovića 29. aprila 2013. Godine, nakon čega su zajedno se vratili u Crnu Goru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 16:49