Управа полиција Србија / - фото: Весна Лалић, Нова.рс
09/06/2021 u 12:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Дољевац: Ухапшен отац коjи jе брутално претукао сина испред ђака

Осумњиченом оцу jе одређено задржавање до 48 сати

Тежак инцидент догодио се у понедјељак у дворишту jедне основне школе у Дољевцу, када jе мушкарац, наочиглед броjних ученика, свог сина извукао из гужве и кренуо да га брутално шутира. Према сазнањима медија осумњичени jе ухапшен након пребиjања сина.

Горан Илић, директор школе „Вук Караџић“ у Дољевцу, потврдио jе за портал Нова.рс да jе осумњичени ухапшен и испричао до детаља како jе до инцидента дошло.

– У понедјељак су ученици организовали прославу и трубаче на игралишту и поменути ученик, иначе ђак седмог разреда, придружио им се, пошто се дружио са неким осмацима. Отац jе сазнао да му jе син са осмацима и то му се ниjе допало, па jе дошао, извукао га из гужве, оборио и ударао – каже Илић за портал Нова.рс и додаjе да jе све траjало неколико секунди, након чега су се професорке умијешале и спријечиле инцидент.

Директор школе наводи и да jе о цијелом случаjу обавјестио Центар за социjални рад, полициjу и школску управу. Истиче и да jе ово први пут да се тако нешто догодило.

– Досад се ништа слично ниjе десило. Отац дјечака jе привредник, реч jе о доброj породици, сви смо изненађени. Има и кћерку, коjа jе такође била наш ученик, док му jе супруга своjевремено била у Савјету родитеља. На срећу, дјечак jе добро, jуче jе био у школи, разговорали смо, наjбитниjе jе да jе он у добром стању – каже Илић и  додаjе да ће полициjа да утврди све околности.

Подсјетимо,видео-снимак брутално шутирања обjавио jе портал Директно.рс, а на њему се види како jе дјечак пао на под и отац на том приликом шутира.

У питању jе била прослава краjа школске године, а jедан изреволтирани отац одлучио jе да бес према свом сину искали пред пуним двориштем дјеце.

Осумњиченом оцу jе одређено задржавање до 48 сати.

Izdvojeno

01. avgust 2021 18:48