Управа полиција Србија / - фото: Весна Лалић, Нова.рс
09/06/2021 u 12:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дољевац: Ухапшен отац коjи jе брутално претукао сина испред ђака

Осумњиченом оцу jе одређено задржавање до 48 сати

Тежак инцидент догодио се у понедјељак у дворишту jедне основне школе у Дољевцу, када jе мушкарац, наочиглед броjних ученика, свог сина извукао из гужве и кренуо да га брутално шутира. Према сазнањима медија осумњичени jе ухапшен након пребиjања сина.

Горан Илић, директор школе „Вук Караџић“ у Дољевцу, потврдио jе за портал Нова.рс да jе осумњичени ухапшен и испричао до детаља како jе до инцидента дошло.

– У понедјељак су ученици организовали прославу и трубаче на игралишту и поменути ученик, иначе ђак седмог разреда, придружио им се, пошто се дружио са неким осмацима. Отац jе сазнао да му jе син са осмацима и то му се ниjе допало, па jе дошао, извукао га из гужве, оборио и ударао – каже Илић за портал Нова.рс и додаjе да jе све траjало неколико секунди, након чега су се професорке умијешале и спријечиле инцидент.

Директор школе наводи и да jе о цијелом случаjу обавјестио Центар за социjални рад, полициjу и школску управу. Истиче и да jе ово први пут да се тако нешто догодило.

– Досад се ништа слично ниjе десило. Отац дјечака jе привредник, реч jе о доброj породици, сви смо изненађени. Има и кћерку, коjа jе такође била наш ученик, док му jе супруга своjевремено била у Савјету родитеља. На срећу, дјечак jе добро, jуче jе био у школи, разговорали смо, наjбитниjе jе да jе он у добром стању – каже Илић и  додаjе да ће полициjа да утврди све околности.

Подсјетимо,видео-снимак брутално шутирања обjавио jе портал Директно.рс, а на њему се види како jе дјечак пао на под и отац на том приликом шутира.

У питању jе била прослава краjа школске године, а jедан изреволтирани отац одлучио jе да бес према свом сину искали пред пуним двориштем дјеце.

Осумњиченом оцу jе одређено задржавање до 48 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 01:07