/ - UBIJENI RADOŠEVIĆ- FOTO: MUP RS
11/03/2023 u 14:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Nikšićanina, među njima i maloljetnica

Ubicu i njegovog saučesnika su snimile nadzorne kamere, što je pomoglo u njihovom identifikovanju i hapšenju

Brzom akcijom policije Srbije uhapšeni su osumnjičeni za ubstvo Ranka Radoševića na pumpi u Rušnju.

DETALJI UBISTVA NIKŠIĆANINA: Napadač ispalio sedam metaka, otišao kada je bio siguran da je ubio

Podsjećamo, na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj, 9. marta je sa više hitaca iz pištolja ubijen je Ranko Radošević (54), zvani Šule i Eskobar, rodom iz Nikšića.

Ubicu i njegovog saučesnika su snimile nadzorne kamere, što je pomoglo u njihovom identifikovanju i hapšenju, pišu Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, Radošević se nešto posle 10 sati u svom blindiranom automobilu dovezao do pumpe da popije kafu. On je u ovaj objekat dolazio često, jer sa porodicom živi u neposrednoj blizini.

- Dok je sjedao za stolom i gledao u telefon, njemu su prišla dvojica maskiranih muškaraca - ispričao je jedan od očevidaca. - Jedan od njih je iz papirne kese izvukao pištolj i ispalio nekoliko hitaca u glavu. On je bio mrtav gotovo istog trenutka. Gosti i radnici pumpe su u panici počeli da beže.

Maloljetna djevojka je treća osoba koja je uhapšena u štek stanu na Novom Beogradu u kom su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara, saznaje Nova.rs.

U istom stanu uhapšeni su i Luka V. (27) i Stefan Z. (25) osumnjičeni da su 9. marta u kafiću na benzinskoj pumpi u beogradskom prigradskom naselju Rušanj ubili Ranka Radoševića zvanog Eskobar. 

Policija je u stanu pronašla i oružje, a pretpostavlja se da je riječ o oružju kojim je izvršena likvidacija Radoševića. Treća osoba koja je uhapšena u stanu na Novom Beogradu je maloljetna djevojka. Ona je, kako saznaju, uhapšena zbog saučesništva.

Prema saznanjima Nova.rs, obojica uhapšenih su odranije poznati policiji i imaju krivične dosijee.

Ubijeni Radošević bavio se preprodajom blindiranih automobila, a kako je pomnuti portal pisao, ranije se pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao "Ranko Eskobar", a porijeklom je iz Crne Gore.

On je policijskom dokumentu SOCTA označen kao pripadnik nikšićke kriminalne griupe. Upisan je kao član kriminalne organizacije Nikšićanina Radomira – Bobana Baćovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:27