/ Фото: ТВ Пинк
18/07/2021 u 22:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Узнемирујуће фотографије жртава Веље Невоље: Тијела навијача Партизана монструозно унакажена

Беливуков клан мучки је убијао своје жртве, остављајући лешеве без главе, стопала и осталих дјелова тијела

У емисији Хит Твит на Телевизији Пинк вечерас су приказане фотографије жртава вође Земунског клана Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

Фотографије су узнемирујуће, а на њима су приказана унакажена тијела навијача Партизана које је Беливуков клан мучки убијао, остављајући лешеве без главе, стопала и осталих дјелова тијела.

Фотографије су биле дјелимично цензурисане.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин казао је у емисији да су фотографије нађене на мобилним телефонима члановима криминалне групе Беливука, а да су сви злочини почињени у кући у Ритопеку.

На фотографијама су се видјели Беливук и Срђан Лалић, које држе особу сакривеног идентитета, како је навео Вулин, „пред клање“. Види се и обезглављени леш прободен са више ножева из ког се циједи крв у канту, као и откинута људска стопала.

image
Фото: ТВ Пинк

На једној од фотографија приказано је да су се чланови Беливукове групе фотографисали са мртвим тијелом. 

image
Фото: ТВ Пинк

Вулин је у емисији казао да су фотографије показивали члановима породица убијених.

- Ово су убице и олош какав не заслужује да никада изађе на слободу. Ово што сте видјели, показано је породицама. Неки су повраћали, неки су одбијали да гледају, неки су говорили да то није истина. Ово што смо показали, трудили смо се да покажемо што мање. Нажалост, има много више. Све ово што видите, говори ко су ови људи. Иначе, ово су све навијачи Партизана. Сви поклани су навијачи Партизана - додао је Вулин. 

image
Фото: ТВ Пинк

Истакао је да је Беливуков клан предуго трајао. 

-Сада су у затворима, гдје им је мјесто и неће изаћи до краја свог живота. То су заслужили. Нама стижу пријетње, они ће учинити све. Нема трговине, наш одговор је истина. Ја знам да ће на Александра Вучића кренути преко његове породице. Да ће измишљати лажи о његовој дјеци, да је лош отац, да је лош муж... За мене ће причати да сам наркоман, да моја дјеца нису моја дјеца, како се ја познајем са овим убицама. Све у они то нама ставили до знања, само да ми "заборавимо" неке "ситнице", кога су убили и шта су радили. Нема заборава. Предсједник Вучић је спреман на то. Биће разних напада - поручио је Вулин. .

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 23:06