Дарко Шарић / Фото: Архива
29/07/2021 u 12:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Веља Невоља и Миљковић користили вилу Дарка Шарића

У питању је кућа у Лисичијем потоку код Белог двора, у Београду, тврди се у исказу који је ексклузивно објавио НИН

Припадник групе Вељка Беливука, Бојан Хрватин, у исказу који је ексклузивно објавио НИН, наводи да да су ухапшени вођа навијача Партизана, познатиоји под надимком Веља Невоља и његова десна рука Марко Миљковић користили кућу осуђеног нарко-боса Дарка Шарића.

Хрватин је у исказу изјавио пред инспекторима СБПОк, од 18. јула, изјавио да је у затвору упознао Милоша Будимира, преко кога је по изласку на слободу успоставио контакт са Беливуковом групом, са којим је најприје кренуо да „ради“ дрогу, а потом упознао Миљковића и Беливука.

До детаља је испричао како је дјеловала ова група, те да је учествовао у чак три ликвидације – Милана Љепоје, Горана Величковића Гоксија и Здравка Радојевића.

Хрватин је описао како су Беливук и Миљковић након убиства Радојевића, његов аутомобил продали на Kосову, али и додао да је и он добио дио новца за ликвидацију, који је преузео у кући у Лисичијем потоку код Белог двора.

- У кућу коју су користили Вељко и Марко, а коју им је дао на коришћење адвокат Дејан Лазаревић, а која је власништво Дарка Шарића - причао је Хрватин.

Дејан Лазаревић је правни заступник у поступцима који се воде против Шарића пред Специјалним судом у Београду. Реч је о поступцима за прање новца и трговину наркотицима.

Шарић је предао српским властима 2014. године, након што се годинама налазио у бјекству.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:17