/ - FOTO: MUP RS (SKRINšOT)
04/02/2022 u 15:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Београд: Ухапшене двије особе из Црне Горе-заплијењено 16 кг марихуане, муниција, бомбе

Полиција је у возилу марке „фијат“ подгоричких регистарстких ознака, које је довезао Д.Р. у друштву са Н.К., у специјално израђеном бункеру возила пронашла осам килограма марихуане

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије, Управе криминалистичке полиције у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, ухапсили су четири особе и заплијенили укупно 16 килограма марихуане, 199 комада муниције различитог калибра и четири ручне бомбе, преноси Nova S. 

Ухапшени су М.Ј. (1955), М. Ж. (1975) обоје из Београда и Н. К. (1977) и Д.Р. (1986) обоје из Црне Горе, због постојања основа сумње да су извршили кривична дјела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је у возилу марке „фијат“ подгоричких регистарстких ознака, које је довезао Д.Р. у друштву са Н.К., у специјално израђеном бункеру возила пронашла осам килограма марихуане.

М.Ј. се сумњичи да је дочекао Д.Р. и Н. К. да би од њих преузео опојну дрогу.

Такође, претресом стана и других просторија које користи М. Ж. у Београду пронађено је још осам килограма марихуане, као и 199 комада муниције и четири ручне бомбе.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. maj 2024 06:56