Aleksandar Vučić / - FOTO: ALEKSANDAR VUčIć/FACEBOOK
17/10/2022 u 13:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: More me brige, Srbija odavno nije bila u težoj situaciji

On ukazuje i da Srbija sjutra uvede sankcije Rusije, za pet dana to ne bi bilo dovoljno da ona bude „na pravoj strani istorije, jer ta strana istorije bi rekla - odrecite se Kosova

Ne prijeti niko danas meni kao Aleksandru Vučiću zbog mjesta predsjednika Srbije, prijete neskriveno cijeloj našoj zemlji i njenom opstanku, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da ga "more velike brige jer Srbija odavno nije bila u težoj situaciji".

- Beograd je ovih dana poput Kazablanke, jer „kada su tu gosti iz Rusije, otkrivaju se oni iz zapadnih službi koji ih prate u stopu i isto kada su tu ljudi sa Zapada, prate ih sa Istoka, rekao je Vučić na obilježavanju Dana Bezbjednosno-informativne agencije i 20 godina od uspostavljanja Agencije.

- Danas živimo u vremenu u kojem je aktivnost službe najvažnija, posebeno prema spoljnom faktoru. To pokazuje koliko su i jedni i drugi zainteresovani za ovo parče zemlje koje bismo da sačuvamo za sebe i svoja pokoljenja, naglasio je Vučić.

On ukazuje i da Srbija sjutra uvede sankcije Rusije, za pet dana to ne bi bilo dovoljno da ona bude „na pravoj strani istorije, jer ta strana istorije bi rekla – odrecite se Kosova“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:23