Aleksandar Vučić / - SCREENSHOT INSTAGRAM
07/07/2024 u 16:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vučić ne dolazi u Berane 12. jula

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić neće doći u Berane 12. jula kako se spekulisalo.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je spreman da posjeti Crnu Goru tokom jula na poziv lidera NSD-a Andrije Mandić i DNP-a Milana Kneževića.

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da je pozvao rukovodstvo Srbije i Republike Srpske da dođu u Crnu Goru 12. jula, na Petrovdan kako bi poslali “poruku zajedništva”.

Vučića je u posjetu ponovo pozvao lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, ističući da bi volio da Vučić dođe u Berane da posjete Hram svetog Simeona Mirotočivog.

Mandić: Niti me zvao Vučić, niti smo mi zvali njega, rezolucija je stvar Crne Gore

- Najbolje bi bilo da to bude Petrovdan, ali moramo vidjeti ko će u tom periodu biti od gostiju ovdje -rekao je Vučić, odgovarajući na poziv Kneževića.

Tišina iz Beograda dovodi do zaključka da ipak ne dolazi što je potvrdio i Milana Kneževića na svom FB profilu gdje je napisao da Vučić ne dolazi u Crnu Goru na Petrovdan.

- To što predsjednik Srbije neće doći 12. jula u Crnu Goru, uopšte nije važno, koliko je bitno da Aleksandar Vučić, pored svih drugih krivica, danas bude označen krivim i što je more hladno, i što moja majka ima više rezervi ulja od Direkcije robnih rezervi kojih više nemamo - napisao je Knežević na FB.

Mandić organizuјe Svesrpski sabor i u Podgorici?

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. septembar 2024 16:35