Александар Вучић / - Фото: SCREENSHOT
28/06/2021 u 12:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић: Нећу да дозволим да ми неко пријети и назива Ану глупачом

Вучић је рекао да би скочио да се бије са сваким ко би дигао руку на жену, док они снимају и сликају када виде такво нешто

У августу мјесецу ће девет година како свакога дана слушам увреде, клавете.. Зато што ноћима нисам спавао, него сам се борио за Косово и Метохију, казао је на прес конференцији за новинаре Александар Вучић.

-Те брат ти је велепосједник у Војводини, те син ти је криминалац. Ћутао сам на све, никада ниједном дјетету нисам рекао ништа слично. Говорили су о томе како је Вучић тукао жену, ја никада нисам тукао жену, а то су ми говорили они који су тукли не само жене, него и њихове очеве.Слушам како ће наше породице да одговарају, како ће и мој Вукан да одговара. Све преписују од Милована Бркића. Нису ништа знали да ураде за Србију, већ само за себе и сада када су претјерали са тим, и почели да пријете свима на друштвеним мрежама. Ани Брнабић су рекли да је глупача и кокошка, а сви су ћутали и из Владе и из медија - рекао је Вучић и додао да је због тога рекао да могу њега да туку, али да не дирају жене.

Он је казао да признаје да је погрiјешио што је Јеремића назвао дјевојчицом, "али то ми замјерају они чији је шеф пребио бившу жену",  додао је он.

- Стојим мирно, нико ме ни милиметар помјерио није. Нисмо могли ни да ме линчују нити да ураде било шта друго-kaztao je on.

Вучић је рекао да би скочио да се бије са сваким ко би дигао руку на жену, док они снимају и сликају када виде такво нешто.

-Пустио сам их да вриште и причају шта хоће, али нисам уступио ни за педаљ. Позвани су били само да ме линчују, ја нећу никога да бијем. Моје је да чувам част и образ сваке куће. Нећу да дозволим да ми неко због својих хирова прети најбољим, називате Ану глупачом...Девет година ми нисте нашли ниједну псовку. Крив сам и спреман за суд народа и своје политичке партије - закључио је Вучић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:06