/ - (Фото: Предсједништво Србије/Димитрије Гол)
19/11/2021 u 16:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић: Нисам глуп да не видим да испадам људима из фрижидера

Како је навео, није „арогантна будала да каже да га нема, а некима се чини да је свеприсутан због великог броја активности и можда зато што је утисак да је у односу на друге политачаре доминатан“

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да се не жали да га нема на програмима Радио телезије Србије (РТС), наводећи да ће се то десити када буде морао, једном годишње и да га неће бити до Нове године, јавља Н1.

-Нисам осам, девет мјесеци био у вечерњем теримину на РТС, има ме сваки дан као предсједника, не као страначког првака. Мало сам претјерао, није сваки дан- рекао је Вучић у Суботици на отварању фабрике БАС Боyсен Абгассyстеме д.о.о.

Како је навео, није „арогантна будала да каже да га нема, а некима се чини да је свеприсутан због великог броја активности и можда зато што је утисак да је у односу на друге политачаре доминатан“.

-Нисам глуп да не видим да ‘испадам људима из фрижидера’, себи сам досадио. Само сам питао зашто неки могу, а неки не могу да гостују (на РТС)- рекао је Вучић поводом тврдњи изнијетих на свом недавном гостовању на ТВ Хепи.

Додао је да на то питање није добио одговор.

-Нисам се жалио да ли ја гостујем, него само питао како може на РТС да гостује уредник неког нискотиражног медија, или портала, а не може најтиражнијих новина- рекао је Вучић на новинарско питање зашто уредник „Информера“ не може да гостује на РТС.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 00:14