Александар Вулин / - РТРС
25/05/2021 u 20:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вулин: Исувише смо благи према онима који се крију иза заставе или имена клуба

Треба добро да размислимо о оштријој казненој политици за оне који насиљем покушавају да остваре било који свој циљ, казао је министар

Министар унутрашњих послова Србије  Александар Вулин поводом суботњег насиља хулигана у Бетон хали каже да је полиција добро и правовремено реаговала, да ће овај случај рјешити до краја, али и то да се лично залаже за оштрију казнену политику, јавља Н1.

-Оно што се десило у суботу неће и не смије да се понови, даћемо све од себе да тако и буде, волио бих да се казне према таквим прекршиоцима промјене, да имамо оштрију политику- наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.

Вулин је рекао да мисли „да су исувише благи и да допуштамо себи да налазе оправдања за некога зато што се иживљава и зато што се крије иза заставе или имена клуба“.

Он је подвукао да се насиље у овој земљи неће толерисати.

-Треба добро да размислимо о оштријој казненој политици за оне који насиљем покушавају да остваре било који свој циљ, да ли им је циљ политичка промена, пљачка, економски притисак, није ни важно, само је важно да се насиље у овој земљи неће и не смије толерисати. Тако да, молим вас ако нађете времена и у оквиру могућности, да размислимо о томе да можда промјенимо политику и однос према онима који врше насиље, за насиље не може бити оправдања- поручио је министар Вулин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 23:27